Ekonomia NEOS.GOLD jest ekonomią systemu autonomicznego. W jej ramach następuje wymiana gospodarcza, która generuje wartość dodaną, a ilość środków w systemie się nie zmienia. Zwiększa się jedynie wartość jednej jednostki NEOS.GOLD względem innych systemów. Przepływy ekonomiczne na poziomie koszyka dóbr gospodarstwa domowego są marginalizowane w proporcji do ogólnej wymiany gospodarczej, w której każdy uczestniczy.

Watch Video What and How it work

Parametry brzegowe to możliwość (kursy) pozyskania przez NEOS walut innych systemów np. CBDC innych krajów. Są one pozyskiwane w zamian za usługi sprzedawane w ramach poszczególnych sektorów gospodarki dla klientów NEOS (członków innych systemów). Mogą być one pozyskiwane także w zamian za sprzedaż energii, pracy, danych etc.

Parametry systemu SYSTEM

ICO Crypto token will be released on the basis of Ethereum and Bitocin platform. It’s compatibility of the token with third-party services wallets, exchanges etc, and provides easy-to-use integration.

Start

Feb 8, 2018 (9:00AM GMT)

Number of tokens for sale

900,000 ICC (9%)